Bungalowtent (Recreatent)

In onze eigen bungalowtenten ervaar je het echte kamperen! Je vindt de 'retrolook' tenten altijd op de toeristische veldjes tussen de andere tenten, caravans, campers en vouwwagens.

Een pluspunt van de tenten is dat ze allemaal beschikken over een riante partytent. Je hebt dus altijd schaduw in de buurt als de zon te fel voor je is, maar ook een plek om te schuilen bij een zomerse regenbui.

Je vindt onze huurtenten op diverse campings in Nederland. In Brabant op camping De Kienehoef in Sint-Oedenrode en vakantiepark De Bergen in Wanroij. Ook staan de tenten op ParcCamping De Witte Vennen in het Limburgse Oostrum.

Tent bekijken Prijsopgave/boeken

Bekijk campings

Safaritent (Procamp4all)

De safaritenten van Procamp4all vind je op camping Het Waldhoorn in Eefde. Deze rustige groene camping is gelegen in de Achterhoek (Gelderland) langs het Twentekanaal, niet ver van het sluizencomplex Sluis Eefde dat een Rijksmonument is.

De safaritenten hebben een afmeting van 5 x 5 meter en zijn voorzien van een houten vlondervloer en een overdekt terras van 2,5 x 5 meter. De tenten zijn ingericht met steigerhouten meubels en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde campingvakantie.

Tent bekijken Prijsopgave/boeken

Bekijk camping

Safaritent (Ons plekje in het bos)

Luxe kamperen op de Veluwe? Dat kan als je een safaritent huurt van 'Ons plekje in het bos'. De 7-persoons tenten staan op een recent aangelegd kampeerveld op vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen (Gelderland).

In deze safaritenten ervaar je het kampeergevoel, maar wel met het comfort van een luxe bungalow. De tenten zijn namelijk voorzien van een ruime badkamer met toilet, douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel.

Tent bekijken Prijsopgave/boeken

Bekijk camping

Overtuigd van het gemak?

Zoek & Boek

Wij werken samen met:

     
Partner worden?