Safaritent (Eefde, Achterhoek)

Deze leuke safaritent vind je op camping Het Waldhoorn in Eefde. Dit is een rustige groene camping, gelegen in de Achterhoek (Gelderland) langs het Twentekanaal, niet ver van het sluizencomplex Sluis Eefde dat een Rijksmonument is.

De safaritent heeft een afmeting van 5 x 5 meter en is voorzien van een houten vlondervloer en een overdekt terras van 2,5 x 5 meter. De tent is ingericht met steigerhouten meubels en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde campingvakantie.

Een soortgelijke safaritent is ook te vinden op Camping De Holterberg in Holten.

Tent bekijken Direct boeken

Safari Lodge (Beekbergen, Veluwe)

Luxe kamperen op de Veluwe? Dat kan als je een Safari Lodge huurt op vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen (Gelderland). De 7-persoons tenten staan op een nieuw (2017) aangelegd kampeerveld.

In deze Safari Lodges ervaar je het kampeergevoel, maar wel met het comfort van een luxe bungalow. De tenten zijn namelijk voorzien van een ruime badkamer met toilet, douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel.

Tent bekijken Direct boeken

Safaritent (Holten, Salland)

In Holten, op de grens van Salland en Twente, vind je Ardoer Camping De Holterberg en daar staat vanaf voorjaar 2018 een leuke kant-en-klare en volledig ingerichte safaritent.

Deze 5-persoons safaritent heeft een binnenoppervlakte van 25 vierkante meter en is voorzien van een houten vlondervloer. Tevens is er een overdekt terras van 2,5 meter diep en 5 meter breed. De tent is met steigerhouten meubels ingericht.

Een soortgelijke safaritent is ook te vinden op Camping Het Waldhoorn in Eefde.

Tent bekijken Direct boeken

Overtuigd van het gemak?

Zoek & Boek

Wij werken samen met:


Partner worden?