Word ook onze partner!

U bent eigenaar of beheerder van een camping of vakantiepark die compleet ingerichte tenten verhuurt of dat wil gaan doen? Of bent u ondernemer van een (kleine) verhuurorganisatie gespecialiseerd in ingerichte tenten?

Recreatent ondersteunt u op het gebied van marketing en verhuur van alle soorten ingerichte tenten, zoals safaritenten, bungalowtenten, lodgetenten en tunneltenten.

Wij beschikken over praktijkervaring met de verhuur van eigen tenten en hebben daarnaast ruime expertise op het gebied van (online) marketing binnen sector recreatie, toerisme en vrije tijd. Deze kennis zetten wij graag voor u in!

Ons platform

Ons platform bestaat uit een website inclusief boekingsmodule waar websitebezoekers direct uw ingerichte tenten kunnen boeken. Ook extra opties kunnen direct bijgeboekt worden.

Uw tenten krijgen een uitgebreide informatiepagina met foto's op onze website. Hier vindt de websitebezoeker alle info over de tenten, inrichting, inventaris en de plek waar de tenten staan op uw terrein.

Eenzelfde informatiepagina met mooie foto's maken wij over uw camping, met op die pagina belangrijke zaken zoals de ligging van uw camping, de campingsfaciliteiten en wat er in de omgeving zoal te doen is.

Wij promoten u!

Wij zijn volop aanwezig op social media, onder andere op Facebook en Instagram. Wij plaatsen en delen relevante berichten over uw camping en uw ingerichte tenten.

De uitgebreide vermeldingen op onze website, het gebruik van de boekingsmodule én de promotie die wij voor u doen zijn allemaal vast onderdeel van ons marketingpromotie-abonnement. En daarnaast profiteert u ook van inkoopvoordeel en onze samenwerking met andere partijen.

Nieuwsgierig wat een marketingpromotie-abonnement bij Recreatent kost? Niet veel, want ook als u slechts 1 boeking in het hoogseizoen via ons binnenhaalt, heeft u de abonnementskosten al terugverdiend!

Alleen maar voordelen!

Een marketingpromotie-abonnement bij Recreatent heeft alleen maar voordelen:

- Groter bereik binnen de doelgroep
- Eerder uw tenten volgeboekt
- Beter online vindbaar (o.a. in Google)
- Uw tenten direct boekbaar
- Inkoopvoordeel bij derden
- Kosten snel terugverdiend


Interesse? Stuur ons dan een e-mail!
Patrick Kerkhoff: patrick@recreatent.nl
Marin van den Heuvel: marin@recreatent.nl
Bellen kan ook: 06 - 51097714 (Patrick)

Overtuigd van het gemak?

Zoek & Boek

Wij werken samen met:


Partner worden?