Het Lierderholt (Beekbergen)

Je vakantie vieren bij vakantiepark Het Lierderholt betekent kamperen midden in het bos, tussen het wild, maar ook alle ruimte om je heen en veel (water)pret! Op deze grote camping op de Veluwe staan twee luxe 7-persoons Safari Lodges.

Aan faciliteiten geen gebrek op Het Lierderholt. Het vakantiepark beschikt over diverse horecagelegenheden, verwarmde zwembaden, een recreatiewinkel met verse broodjes, fietsverhuur, diverse grote en kleine speeltuinen, een midgetgolfbaan, veel sportfaciliteiten en een uitgebreid recreatie- en animatieprogramma.

Meer info camping Bekijk tent

De Holterberg (Holten)

Vanaf het voorjaar van 2018 staat er een compleet ingerichte safaritent op Ardoer Camping De Holterberg in Holten (Overijssel), op de grens van Salland en Twente. In de omgeving vind je veel natuur, maar je kunt ook een leuk dagje uit, bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn.

Op de camping zal niemand zich vervelen. Er is vermaak voor jong en oud, zoals animatie tijdens schoolvakanties, 3 (verwarmde) zwembaden en volop speel- en sportfaciliteiten. Ook is er een restaurant waar je terecht kunt voor een uitgebreid diner, lekkere lunch of frites en snacks.

Meer info camping Bekijk tent

Het Waldhoorn (Eefde)

Camping Het Waldhoorn is een mooi aangelegde landschapscamping in de Gelderse Achterhoek, gelegen in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en vissen. Op deze camping vind je een compleet ingerichte 5-persoons safaritent.

De camping ligt op slechts 5 kilometer van Zuthpen en is gelegen aan het Twentekanaal, nabij het monumentale sluizencomplex Sluis Eefde. De camping beschikt over een restaurant met terras, campingwinkel met streekproducten, overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en een welnesstuin met sauna en jacuzzi.

Meer info camping Bekijk tent

Overtuigd van het gemak?

Zoek & Boek

Wij werken samen met:


Partner worden?